Location
Ukraine, Kiev
Area
485 sq.m.
Year of the project
2020 year

This cozy interior of the restaurant is conducive to relaxation and warm, sincere conversations.

It's like a vacation, in which you break after a hard day, booking your favorite table.

The interior of the restaurant is a combination of colors, a variety of lighting and finishing materials for maximum sweetening of internal receptors.

The project uses a lot of natural materials that add environmental friendliness, naturalness and privacy: metal, wood, glass and stone.

Each hall of the restaurant is complemented by an amazing and unique decor, which makes the whole atmosphere intriguing, but at the same time bewitching and relaxing. Every corner, every detail of this place is filled with a cozy atmosphere and countryside romance.

Need a consultation?
We will answer all your questions

Our contacts

Contact us in a comfortable way

Valencia
+34 641 528 689 +38 067 111 1120 artur@museum-interior.com
Do you have any questions?

Just write to us